Logo Stichting Groene Pedagogiek

Themabijeenkomst 11 april 2019

Uitnodiging themabijeenkomst: Het wonder van het Woeste Westen!

Op donderdag 11 april a.s. organiseert stichting Groene Pedagogiek van 9.30- 17.00 uur een themabijeenkomst voor haar netwerkleden en belangstellenden. Wij willen u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn!

Deze dag wordt georganiseerd door Natuurspeeltuin Het Woeste Westen te Amsterdam, verbonden aan het netwerk van de stichting Groene Pedagogiek.

Het thema is:

Het wonder van Het Woeste Westen.
Vrij, natuurlijk en risicovol spelen in een natuurspeeltuin!

Als kinderen zonder hun ouders in de natuur avonturen beleven, kortom: vrij, natuurlijk en risicovol kunnen spelen, dan gebeurt er iets met hen! Zoals Martin Hup, directeur, het zegt: ‘Ze gaan hier helemaal los!’ Ze doen onvergetelijke ervaringen op die hun leven verrijken en positief bijdragen aan hun ontwikkeling.

Natuurspeeltuin het Woeste Westen in Amsterdam biedt de voorwaarden dat kinderen dit kunnen meemaken.

Op deze themadag kunnen de deelnemers in een uitdagend, actief en interactief programma kennis nemen van de theoretische achtergronden en meemaken hoe zo’n natuurspeeltuin in de praktijk werkt. Er is volop ruimte voor uitwisseling en discussie en, last but not least: kinderen van de Avonturenclub verzorgen zelf een workshop!

We hopen u op 11 april te ontmoeten!

Voor het volledige programma zie deze link.
Aanmelden kan via de website: https://stichtinggroenepedagogiek.nl/aanmelden