Logo Stichting Groene Pedagogiek

Themabijeenkomst 10 oktober 2018

Uitnodiging themabijeenkomst: (Na)tuurlijk spelen op KDV/BSO de Hoepel!

Op woensdag 10 oktober a.s.  organiseert stichting Groene Pedagogiek van 9.30- 17.30 uur een themabijeenkomst voor haar netwerkleden. Wij willen u als belangstellende van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn!

Deze dag wordt georganiseerd door KDV/BSO de Hoepel te Apeldoorn, verbonden aan het netwerk van de stichting Groene Pedagogiek.

Deelnemers krijgen deze dag de kans om een ‘kijkje in de keuken te nemen’ van deze unieke natuur- KDV & BSO. Het natuurlijk spelen wordt op allerlei manieren belicht: met inleidingen, discussies en workshops. Ook staat een rondleiding door de Hoepel op het programma.

Bekijk hier het volledige programma!

Direct aanmelden kan hier!

 

Tot 10 oktober om 9.30 uur in Apeldoorn!